Välkommen till Saltsjö Trafikskola i Nacka

COVID-19 info: Vi håller körlektioner och kurser enligt de restriktioner som finns. 

Vi vill att alla tar sitt ansvar och avbokar vid minsta symtom så att både ni och vi håller oss friska.

Vi som arbetar på skolan följer alla gällande rekommendationer och spritar av ytor i bilen så gott vi kan mellan lektionerna.

Handsprit och munskydd erbjuds till alla elever på kontoret.

Saltsjö Trafikskola är ett familjeföretag som drivs av två generationer, Löfgren och Ndoja. Vår trafikskola är strategiskt placerad i Henriksdal, Nacka, bara 200 meter från Henriksdals busshållplats och station.

Våra professionella trafiklärare och utbildningsledare utbildar eleverna till trafiksäkra bilförare. Vi har en lång erfarenhet som vi kombinerar med moderna utbildningsmetoder som medför att eleven snabbt blir en säker förare.

B-körkort

Utbildningen skräddarsys individuellt för varje elev utifrån vad eleven har för tidigare erfarenheter, kunskaper och förutsättningar. Vi utgår ifrån om eleven startar från grunden eller behöver finslipa körningen inför ett körprov. För elever som väljer att ta B-körkort för automat så  har även en automatväxlad bil.

Vår intention är att utbildningen ska vara kostnadseffektiv och att den snabbt leder till körkort. Vi uppmuntrar att handledaren följer med på körlektionerna så att det blir mera effektivt att köra hemma. Vi utbildar eleven till att köra bil på ett metodiskt-, lugnt-, säkert- och miljövänligt sätt.

Våra lokaler ligger i direkt anslutning till våra övningsområden. Vi börjar körlektionerna på Kvarnholmen med grunderna för din utbildning och fortsätter sedan till villaområden, rondeller, stadsmiljöer, motorvägar och landsvägar. Vi har inga långa transportsträckor eftersom vi har lokalen vid övningsområdena – Din tid går till din utbildning.

God utbildning är Din trygghet

Kommande utbildningar:

Se fler datum, boka och betala direkt via vår e-handel.

Gå in på våran kalender för att se fler kursdatum.

Körkort för automatväxlad bil

Vi utbildar även på automatväxlad bil och våra automatelever…

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Facebook för senaste nytt https://www.face…

Glöm ej att boka riskettan!

Riskutbildningen är obligatorisk för B-körkort och omfattar…

Grattis till körkortet

saltsjo_trafikskola @instagram

Vi är självklart anslutna till Sveriges Trafikutbildares Riksförbund – en trygghet för dig som kund!