Vi på Saltsjö Trafikskola

Saltsjö trafikskola grundades år 2007 av Allan Löfgren, som har en lång bakgrund som inspektör på Trafikverket, tillsammans med sin svärson Aleksander Ndoja som precis blev klar med sin utbildning till trafiklärare.

När de startade trafikskolan var de väldigt noga med placeringen av skolans lokaler så att det skulle vara ett bra utgångsläge för alla övningsområden. De ville även att det skulle vara lätt att ta sig till skolan från Värmdö, Nacka, Saltsjöbaden och även Stockholm.

Skolan är idag väldigt omtyckt och när vi tittar på våra omdömen blir vi väldigt glada och stolta.

Historik

Vi som jobbar här

Vi på Saltsjö Trafikskola arbetar som ett team och följer alla en gemensam utbildningsplan. Med stort engagemang och hunger att få hjälpa dig att ta ditt körkort använder vi oss av moderna och pedagogiska metoder för att göra dig till en trafiksäker förare. Vårat motto är att en god utbildning är din trygghet.

Victor

Victor

Trafikärare

Victor har arbetat hos oss sedan 2017 och gjorde sin praktik hos oss på Saltsjö Trafikskola. Han är en omtyckt lärare med stort tålamod och har ett lugn som sprider sig till eleverna och får eleverna att känna sig trygga. Victor är också delaktig i mopedutbildningen på skolan. Utbildar på svenska och engelska.

Ewa

Ewa

Trafiklärare

Ewa var hos oss under sin praktikperiod och är nu färdigutbildad trafiklärare. Ewa är glad och positiv med mycket humor. Hon är väldigt omtyckt av eleverna och har ett stort engagemang i sitt arbete som trafiklärare. Ewa utbildar på svenska.

Heidi

Heidi

Trafiklärare

Heidi har även hon spenderat sin praktikperiod hos oss och är nu färdigutbildad trafiklärare på Saltsjö Trafikskola. Heidi är omsorgsfull, noggrann och positiv. Med ett stort engagemang lägger hon fokus på dig som elev och din väg till körkortet. Heidi utbildar på svenska och engelska.

Michaela

Michaela

Receptionist

Michaela sköter det administrativa arbetet på Saltsjö Trafikskola. Hon sitter i receptionen och finns för att hjälpa dig med bokningar, material och allt du kan behöva under din utbildning.

Aleksander

Aleksander

Skolchef och trafiklärare sedan 2007 när skolan öppnades.

Alex håller i handledarutbildning, teoriutbildning och mopedutbildning. Alex är en positiv och glad lärare med glimten i ögat. Han har ett stort engagemang och vilja att få hjälpa dig att ta ditt körkort. Alex utbildar på svenska, albanska (shqip), grekiska och engelska.

Maria

Maria

Utbildningsledare och trafiklärare

Maria håller i riskutbildning del-1 här på skolan. Hon har arbetat som trafiklärare sedan år 2003. Maria är glad, positiv och har nära till skratt. Med sin långa erfarenhet ger hon dig en trygghet i bilen. Maria utbildar på svenska.

Vi är självklart anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund – en trygghet för dig som kund!